Stingător sau stingătoare incendii? Tel: 0726/096.500

Fondata in anul 1992, Stingo ProdServ Impex SRL este astazi in topul firmelor in domeniu, iar orientarea catre client reprezinta o componenta de baza a politicii sale.Ne-am propus:

 

  • Cresterea eficacitatii si eficientei proceselor, in conditiile prestarii de servicii care sa indeplineasca cerintele clientului, cerintele legale si reglementate aplicabile, precum si cerintele proprii organizatiei.
  • Intretinerea de relatii stranse de colaborare si consultare cu toti partenerii.
  • Crearea unei culturi a calitatii si a unui mediu adecvat in vederea participarii tuturor angajatilor la realizarea obiectivelor si imbunatatirea continua a performantelor organizatiei.
  • Imbunatatirea continua a performantelor prin mentinerea unui sistem de management integrat calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala.
  • Asigurarea resurselor materiale si umane necesare punerii in aplicare a tuturor obiectivelor de mai sus.

Stingatoarele de incendiu sunt dispositive actionate manual care contin o substanta de stingere care poate fi refulata si dirijata asupra unui focar de ardere, sub efectul unei presiuni create in interiorul recipientului.Stingatoarele de incendiu reprezinta principalul mijloc de interventie pentrus tingerea inceputurilor de incendii.

slide1

stingatorstingător, stingătoare, stingatoare: stingatoare cu pulbere, stingatoare cu spuma mecanica, stingatoare cu dioxid de carbon, trusa de prim ajutor, cutie de hidrant, hidranti, pichet PSI, furtun de incendiu, masti contra gazelor, accesorii de refulare, robinetipichete, cutii de hidrant, accesorii PSI, eurosting, PSI, costume de incendiu, furtun PSI, furtun semirigid, hidranti, cutii, panouri, pichete, furtun, hidrant, cutie, pichet, panou de incendiu, cutii de hidrant, instalatii de stingere.